Μας ελάτε σε επαφή με
Jimmy yao

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615856943585

WhatsApp : +8615856943585

Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd

Αντλία πετρελαίου Liwei, αντλία επάνω τα όνειρά σας!

  • Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd
  • Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd
  • Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd
  • Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες «ΛΙ TIAN», «HEWEI». Αριθμός Υπαλλήλων 150~250
Ετήσιες πωλήσεις 1500-3000 Ιδρύθηκε Έτος 1956
Εξαγωγή pc 10% - 20%
Εισαγωγή

Ιδρυμένο το 1956, μετασχηματισμένος από μια κρατική επιχείρηση σε μια ιδιωτική επιχείρηση στις αρχές του 2006, το εμπορικό σήμα «λι Tian» καταχωρήθηκε το 1999.

 

Κίνα Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η αυτοκινητική Co. αντλιών πετρελαίου Liwei Hefei, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1956, και μετασχηματίστηκε από μια κρατική επιχείρηση σε μια ιδιωτική επιχείρηση στις αρχές του 2006. Το κύριο εμπορικό σήμα «λι Tian» καταχωρήθηκε από το 1999 και πέρασαν το 2001, με πέρα από την εμπειρία 60years στην υδραυλική βιομηχανία και την ισχυρή επιρροή εμπορικών σημάτων. Η επιχείρηση είναι τυποποιημένος συντάκτης οδήγησης δύναμης της Κίνας αυτοκινητικός κάτω από NTCAS (η εθνική Τεχνική Επιτροπή της αυτόματης τυποποίησης).

 

Τουλάχιστον, δύο νέα στοιχεία προωθούνται κάθε χρόνο, με 11 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και 37 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

 

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη ζώνη βιομηχανίας Luyang, πόλη Hefei, το διάστημα πατωμάτων είναι 48000 τετρ.μέτρο, η περιοχή εργαστηρίων 30000 τετρ.μέτρα, 228 προσωπικό, ικανότητα προϊόντων είναι αντλία και βαλβίδα 450000 συνόλου υδραυλική. Έχουμε το επαγγελματικό προβάδισμα ομάδων Ε&Α τεχνολογίας από τους εμπειρογνώμονες κρατικών επιπέδων. Η επιχείρησή μας είναι υψηλή και επιχείρηση καινοτομίας που ανταμείβεται από Anhui τη Provincial αρχή.

 

Έχουμε πολλή προηγμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ισχυρή τεχνική δύναμη, πλήρη μέτρηση και τους εξοπλισμούς δοκιμής. Οι μονάδες παραγωγής περιλαμβάνουν: το κέντρο μηχανών 55 σύνολα, αλέθοντας μηχανή έκκεντρο-σχεδιαγράμματος από τη Γερμανία EMAG, μύλος αυλακώσεων στροφέων και παράλληλη αλέθοντας μηχανή επιφάνειας από την τεχνολογία της Κορέας AM και άλλη μηχανή ακρίβειας NC 32 σύνολα, αντλία 4 και γραμμές συγκέντρωσης βαλβίδων, φούρνος θερμικής επεξεργασίας 5 σύνολα, αργίλιο πέταξε το φούρνο 3 σύνολα κ.λπ.

 

Τα όργανα μέτρησης περιλαμβάνουν: Hexagon CMM, οι συσκευές μορφής εργαλείων, η όργανο μέτρησης μήκους, το καθολικό μικροσκόπιο εργαλείων, ο ελεγκτής σκληρότητας, ο ελεγκτής άνοιξη, η μηχανή υλικής δοκιμής, run-out εργαλείων όργανο μέτρησης, συσκευές προβολέων, μαγνητικός ανιχνευτής ρωγμών, μεταλλογραφικές εγκαταστάσεις δοκιμής μικροσκοπίων κ.λπ. περιλαμβάνουν: σε απευθείας σύνδεση ελεγκτής 18 σύνολα, αντλία Ε&Α και ελεγκτής βαλβίδων 6 σύνολα. Η εξασφάλιση ποιότητας είναι κρίσιμη, η επιχείρησή μας ήταν αναγνωρισμένη πιστοποίηση ISO/TS16949 και ISO9001 από το έτος 1999. Από τότε, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας και περιβαλλοντικός και η ασφάλεια είναι πάντα η εστίασή μας

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν την αντλία οδήγησης δύναμης τύπων εργαλείων, forklift τις αντλίες, την αντλία ransmission, τη βαλβίδα ελέγχου, την κατευθυντική βαλβίδα, τη βαλβίδα στάσεων, περιορισμένη την ταχύτητα βαλβίδα κ.λπ. Όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα forklifts, τα βαριά, μέσα και ελαφριά φορτηγά, τα λεωφορεία, τους γερανούς, τους φορτωτές και άλλα αυτοκίνητα βιομηχανίες μεταφορών και μηχανήματα πετρελαίου, μηχανήματα αερολιμένων, τομέας μηχανημάτων κατασκευής. Η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αντιστροφής είναι η πρώτη και μόνο νέο το προϊόν που σχεδιάζονται και που αναπτύσσονται στην Κίνα, και το τεχνικό επίπεδό του είναι σε κυριάρχη θέση στην Κίνα.

Οι κύριοι στην εγχώρια αγορά πελάτες της επιχείρησης είναι: ZF Anhui, η Co. ΕΠΕ Anhui HELI, Hangcha Forklifts, η ομάδα Lonking, Unicarriers/TCM (κεντρικό γραφείο Anhui), Zoomlion, η ομάδα SANY, η Co. ομάδας μηχανημάτων κατασκευής Xuzhou, το ΕΠΕ, η ομάδα Liugong, το κοβάλτιο μηχανημάτων μετάδοσης του Τσάνγκσα Zhongchuan, .LTD, το ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ Yutong, FAW, η δύναμη Weichai, η Co. μηχανών diesel της Σαγκάη, το ΕΠΕ, Zhejiang Zhongchai, η JAC κ.λπ., παρέχουν τις αντλίες οδήγησης δύναμης για τα στρατιωτικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού των κινεζικών στρατευμάτων που τοποθετούνται στο Χονγκ Κονγκ και το Μακάο, καθώς επίσης και τις αντλίες οδήγησης δύναμης για το Hanyang ειδικό όχημα εντολής βλημάτων οχημάτων στρατηγικό και το αυτοκινητικό τρακτέρ βλημάτων ομάδας Shaanxi.

 

Είμαστε επίσης σφαιρικός προμηθευτής της ομάδας ZF, που υποστηρίζει τη σφαιρική βάση παραγωγής ZF τα προϊόντα πωλούνται αυτήν την περίοδο σε 15 χώρες και περιοχές.

 

Το Hefei Liwei παίρνει ένα μερίδιο αγοράς 76% για τα forklift μέρη στην εσωτερική Κίνα, και οι αντλίες πετρελαίου οδήγησης εργαλείων έχουν ένα μερίδιο αγοράς στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.

Η επιχείρηση έχει υποστηρίξει τα στρατιωτικά προϊόντα από την καθιέρωσή της. Υπάρχουν πάντα διάφορα ισχυρά προϊόντα σε κάθε παρέλαση εθνικής μέρας. Αυτό είναι η υψηλότερη τιμή της επιχείρησης. Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με τη ανάπτυξη προϊόντος και την έρευνα και την επένδυση στα τεχνολογικά προγράμματα μετασχηματισμού. Έχει ένα «κέντρο Ε&Α τεχνολογίας», διάφορες ομάδες επιστημονικής έρευνας κάτω από το, και διάφορους εμπειρογνώμονες εγχώριας βιομηχανίας. Η ετήσια επένδυση υπερβαίνει 6% του εισοδήματος πωλήσεων. Η μακροπρόθεσμη συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Hefei, το πανεπιστήμιο της Οικοδομικής Βιομηχανίας, το ίδρυμα Chongqing έρευνας μηχανημάτων και άλλα όργανα της υψηλότερων εκμάθησης και των οργάνων επιστημονικής έρευνας να αναπτύσσονται τα πεδία δοκιμών απόδοσης αντλιών πετρελαίου οδήγησης, πεδία δοκιμών απόδοσης βαλβίδων ελέγχου, που οδηγούν τη βιομηχανία από την άποψη των όρων δοκιμής, ώστε να εξασφαλιστεί απόδοση προϊόντων μπορεί να είναι σε προηγμένο επίπεδο στη βιομηχανία. Η επιχείρηση έχει χτίσει μια νέα βάση παραγωγής και έχει αγοράσει σχεδόν 300 σύνολα (σύνολα) εξοπλισμού παραγωγής και δοκιμής όπως τα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, CNC οι τόρνοι, CNC οι μηχανές άλεσης, οι μεγάλης ακρίβειας μύλοι, τα πλήρως αυτόματα πεδία δοκιμών αντλιών πετρελαίου οδήγησης, και η ελβετική εισαγόμενη τρεις-ισότιμη όργανο μέτρησης. Ο αρχικός εξοπλισμός έχει τροποποιηθεί αριθμητικά, ο οποίος βελτιώνει πολύ τις μεθόδους επεξεργασίας της επιχείρησης και τις ικανότητες επεξεργασίας. Η τρέχουσα ετήσια ικανότητα παραγωγής φθάνει σε 450.000 μονάδες, εξασφαλίζοντας κατά συνέπεια ότι η ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησης είναι σε κυριάρχη θέση στη χώρα.

Τα προϊόντα που αναπτύσσονται και που παράγονται από την επιχείρηση έχουν λάβει διαδοχικά τα πιστοποιητικά και τα βραβεία όπως «το Υπουργείο πετρελαίου εισήγαγαν τις βαρέων καθηκόντων φορτηγών ενισχυτικές εγκαταστάσεις παραγωγής ανεφοδιασμού οριζόμενες δίκτυο», το «επαρχιακό βραβείο προόδου επιστήμης και τεχνολογίας» και άλλα πιστοποιητικά και βραβεία, και έχουν τις δωδεκάδες των εφευρέσεων, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης και των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εμφάνισης. Έχει μια υψηλή φήμη και την καλή φήμη.

Η επιχείρηση πέρασε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 και ISO/TS16949 και τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων IATF το 1999, το 2005, το 2009, το 2012, και το 2016 αντίστοιχα το 2012, πέρασε τη third-level επιχειρηματική (μηχανήματα) πιστοποίηση της τυποποίησης παραγωγής ασφάλειας 2013 περασμένη επαγγελματική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης GB/T24001 περιβαλλοντική και συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών GB/T28001 το 2020, πέρασε την ομάδα QD83, GLD, αναθεώρηση ZF SCC.

 

Η επιχείρηση ξεκίνησε την επιχείρηση εξαγωγής επίσημα από το έτος 2020, η κύρια επιχείρηση είναι forklift ανταλλακτικά των διάφορων εμπορικών σημάτων.

 

Θερμά ευπρόσδεκτος εσείς για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας στον κατάλληλο χρόνο σας!

Ιστορία

 

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!

   
Το 2024 Το σχέδιο για το 2024, οι νέες εγκαταστάσεις είναι στο πρόγραμμα στην περιοχή Xinzhan της πόλης Hefei.
Το 2020 Πέρασε την επιθεώρηση για QD83、 GLD、 SCC από την ομάδα ZF, και γίνεται ένας από το σφαιρικό προμηθευτή για τη Co. ZF HELI Drivetech (Hefei), ΕΠΕ.
Το 2020 Η επιχείρηση ξεκίνησε την επιχείρηση εξαγωγής επίσημα, η κύρια επιχείρηση είναι forklift ανταλλακτικά των διάφορων εμπορικών σημάτων.
Το 2013 Αξιολογήθηκε ως επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας επαρχιών Anhui, και αναγνωρίστηκε ως κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας Hefei του έτους του 2013. Το σχέδιο και να αναπτυχθούν ενσωματώνουν την αντλία οδήγησης δύναμης.
Το 2012 Ήταν αναγνωρίζει ως τυποποίηση τρία παραγωγής ασφάλειας την επιχείρηση επιπέδων (μηχανική βιομηχανία).
Το 2010 Κερδίστε το βραβείο του βραβείου ποιοτικής διαχείρισης Hefei.
Το 2008 Σχέδιο και ανάπτυξη vane της αντλίας οδήγησης δύναμης τύπων
Το 2006 Επιχειρηματικός ανασχηματισμός από τη δημόσια εταιρεία για να μοιραστεί το εταιρεία χόλντινγκ.
Το 2002 Κατασκευή της βαλβίδας ελέγχου σωληνοειδών KZ-110E για forklift HELI.
Το 1999 Κέρδισε την πιστοποίηση ISO9001, και κέρδισε αργότερα την πιστοποίηση ISO/TS16949
Το 1997 Κατασκευή wd-A8 που μετρά τη βαλβίδα και τη βαλβίδα ελέγχου KZ-A10 για forklift HELI σε ίντσες.
Το 1992 Κατασκευή της αντλίας πετρελαίου NB-A14 για forklift HELI.
Το 1983 Ο διοργανωτής για την εθνική συνεδρίαση των αυτοκινητικών προτύπων προδιαγραφών οδήγησης δύναμης, αρχίζει
για να συντάξουν τα εθνικά πρότυπα.
Το 1982 Το προϊόν T138 μας, αντλία οδήγησης δύναμης T139 για TATRA αξιολογήθηκε ως υψηλό - ποιότητα της επαρχίας Anhui.
Το 1980 Ειδικά οριζόμενο εργοστάσιο για να κάνει την αντλία οδήγησης δύναμης τύπων εργαλείων για τα εισαγόμενα φορτηγά από το πρώτο υπουργείο της Κίνας μηχανικής βιομηχανίας.
Το 1970 Το όνομα επιχείρησης άλλαξαν σε Hefei που το αυτοκινητικό εργοστάσιο αντλιών πετρελαίου, άρχισε στην αντλία πετρελαίου προϊόντων
για τη μηχανή 6130 Hangzhou
Το 1967 Ειδικά οριζόμενο εργοστάσιο για να κάνει την αντλία πετρελαίου για τα εισαγόμενα βαρέων καθηκόντων φορτηγά από το υπουργείο της Κίνας
από τη μηχανική βιομηχανία.
Το 1961 Το όνομα επιχείρησης άλλαξαν στο εργοστάσιο γεωργικών μηχανημάτων κόκκινων σημαιών Hefei.
Το 1956 Το εργοστάσιο γεωργικών μηχανημάτων προαστίου Hefei ήταν οργάνωση, κυρίως κατασκευασμένα γεωργικά μηχανικά μέρη.

Κίνα Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Υπηρεσία

Όλα τα στοιχεία που γίνονται από Hefei Liwei που η αυτοκινητική Co. αντλιών πετρελαίου, ΕΠΕ έρχεται με το είναι εμπορικό σήμα «λι Tian», η προσαρμοσμένη υπηρεσία items/OEM/ODM είναι διαθέσιμη.

 

Κίνα Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Hefei Liwei Automobile Oil Pump Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη ζώνη βιομηχανίας Luyang, πόλη Hefei, το διάστημα πατωμάτων είναι 48000 τετρ.μέτρο, η περιοχή εργαστηρίων 30000 τετρ.μέτρα, 228 προσωπικό, ικανότητα προϊόντων είναι αντλία και βαλβίδα 450000 συνόλου υδραυλική. Έχουμε το επαγγελματικό προβάδισμα ομάδων Ε&Α τεχνολογίας από τους εμπειρογνώμονες κρατικών επιπέδων. Η επιχείρησή μας είναι υψηλή και επιχείρηση καινοτομίας που ανταμείβεται από Anhui τη Provincial αρχή.

  • Adela Huang

    Adela
  • Dennis

    Dennis